Ugrás a tartalomra

Aktuális

Hírek az M+E-től

Filtermist 5 év garancia

2021. október 1-től a Filtermist International Ltd. 5 év ingyenes garanciát kínál a Filtermist egységekre a következő feltételekkel és kondíciókkal:

A garanciát aktiválni kell a www.filtermist.com oldalon a szállítástól számított 1 hónapon belül!

Minden egységet a gyártó instrukcióinak megfelelően kell installálni, mely a hivatalos üzembehelyezési és kezelési kézikönyvben található meg.

Minden egységet rendszeresen szervizelni kell a Filtersmist ajánlásának megfelelően, mely a hivatalos üzembehelyezési és kezelési kézikönyvben található meg, hacsak egy másik szervizelési ütemtervet nem javasol a Filtermist vagy egy, a Filtermist által igazolt, nevében eljáró harmadik fél.

A rendszeres szerviztevékenységet rögzíteni kell: ennek tartalmaznia kell a végrehajtott szerviztevékenységet, a kicserélt alkatrész megnevezését, a szervizelés időtartamát, a szervizelés dátumát és a szervizelést végző személy nevét. Ezen adatoknak kérésre elérhetőeknek kell lennie a gyártó vagy gyártó képviselője számára.

Minden alkatrésznek és fogyó alkatrésznek eredeti gyári alkatrésznek kell lennie.

A garancia nem vonatkozik a fogyó alkatrészekre (mint például dobszűrő, kúposszűrő, állvány, tömítések, motorbak, elő és utószűrők).

A garancia csak az alkatrészekre és azok szállítására vonatkozik, nem tartalmazza a munkadíjat.

A garancia nem terjed ki a járulékos károkra vagy az egység helytelen installálása vagy használata miatt keletkezett károkra.

A garancia készpénzre nem váltható.

Az 5 év garancia lejártát követően minden feltétel és kikötés visszaáll a Filtermist standard feltételi szerint, mely letölthető a www.filtermist.com oldalról.

A garancia érvényesítését kizárólag az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft-n keresztül lehet igénybe venni! Így kérjük, garanciális igényét az alkatresz@eszterga.hu e-mail címen jelezze!

 

Feltételek letöltése

© 2018 M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.