Ugrás a tartalomra

M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.

Több mint 25 éve az elsők közt a szerszámgép piacon

Széles körű termék és márka portfólió

A termék kínálat kialakítása során törekedtünk arra, hogy olyan megbízható szerszámgépgyártó cégekkel lépjünk partneri kapcsolatba, amelyek világszínvonalú gépeket gyártanak elérhető áron.

2015-ben megújítottuk szerszámgép kínálatunkat, hogy még szélesebb körben állhassunk partnereink rendelkezésére.

A már meglévő márkák: a japán Brother és Okamoto, a brazil Romi, valamint a tajvani Hartford mellett újdonságként megjelentek a palettában a Toyoda megmunkálóközpontok, köszörűk és Nakamura-Tome esztergák, valamint a Mitsubishi szikraforgácsolók, 2018-tól pedig a FUJI esztergái.

A gépek mellé kiegészítő termékként olajköd elszívásra megoldást nyújt a Filtermist (szintén , szerszámtartóként az Eppinger termékeit, míg a szikraforgácsolókhoz a BEP kiegészítőit és az Easymetal ionizáló berendezéseit ajánljuk!

Így az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. ma már 9 márka kizárólagos magyarországi forgalmazójaként minden szerszámkészítési igényre megoldást tud nyújtani!

A felméréstől az üzembe helyezésen át az oktatásig!

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy komplett szolgáltatást nyújtson: kereskedő és technológus kollégáink segítenek a megfelelő géptípus kiválasztásában, konkrét igény esetén időtanulmány készítésében, akár a gyártó szakembereinek bevonásával is.

A gépek értékesítésén túl elvégezzük az üzembehelyezést, a kezelés és programozás betanítását, a garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást, illetve biztosítjuk a gépek javításához szükséges alkatrészeket is.

Igény esetén kezelési és programozási tanfolyamot is tartunk bemutatótermünkben, vagy akár a partner telephelyén.

Mindemellett javítóműhelyünkben akár komplett gépfelújításra is van lehetőség.

Gép állapotfelmérés

Ezeken a szolgáltatásokon túl azon kevés szerszámgép forgalmazók egyike vagyunk, akik vállalják gépek komplett felmérését, a legmodernebb lézeres pontossági mérőeszközökkel, rezgés diagnosztikával és hő-kamerás hibafeltárással állunk partnereink rendelkezésére.

Bemutatóterem

Cégünk életének fontos mérföldköve volt 2005-ben a saját építésű tágas irodaépület, a 720 négyzetméteres bemutatóterem és csarnok kialakítása. Bemutató termünkben ízelítőt kaphatnak az M+E teljes gépkínálatából, valamint lehetőség van akár próbaforgácsolás elvégzésére is.

Szakemberek

Akármennyire is gépekkel foglalkozunk, az egyik legnagyobb erőforrás a munkatársakban rejlik, így mi megbecsüljük és értékeljük kollégáinkat.

Stabil szakembergárdánk tudását folyamatosan fejlesztjük, hogy a technikai/technológiai újdonságok kapcsán is napra készek legyenek.

Az M+E-nél minden generáció hozzáad a cég értékéhez: a hosszú éve itt dolgozó munkatársak a tapasztalatukkal, rutinjukkal, míg a fiatalabbak a modern kor szellemével, újfajta szemléletmódjukkal járulnak hozzá a sikerhez.

25 éve elsők közt a szerszámgép piacon!

Az M+E 1997-es alapítása óta töretlen sikereket ér el a szerszámgép kereskedelem területén és mára már elsők közt tartják számon ezen a piacon. Ez az alapító tagok szerszámgép-gyártásban szerzett tapasztalatán túl a széles körű termék- és szolgáltatás-palettának, a képzett szakember bázisnak, valamint a stabil pénzügyi háttérnek köszönhető.

megmunkálóközpont
672 db
eszterga
402 db
szikraforgácsoló
59 db
köszörűgép
64 db
 

Vezetőség

A vállalatot vezető menedzsment

team-member
Péter Szabolcs ügyvezető igazgató
team-member
Szilágyi Lívia gazdasági vezető
team-member
Incze Csaba kereskedelmi vezető
team-member
Czobor Péter műszaki vezető
team-member
Brecska Árpád technológiai vezető
team-member
Bozsó Tamás szervizvezető

© 2018 M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.