Cégünkről


Brother


Toyoda


Nakamura-Tome


Mitsubishi-Electric


Okamoto


Hartford


Romi


Filtermist

Egy érdekes cikk jelent meg a CNC Media oldalán egy sikeres vállalkozásról, amely az általunk forgalmazott

Mitsubishi huzal szikrafogácsolót (MV2400S) és tömb szikraforgácsolót(EA28V) választotta!

A teljes cikk itt olvasható:

http://www.cnc.hu/2018/02/paratlan-sikerek-mindossze-egy-ev-alatt/

Pénteken került sor a Makrowelt Kft. új üzemcsarnokának ünnepélyes átadására, és így a Hartford HSA-523 EAY típusú megmunkálóközpont bemutatójára!
Gratulálunk és további sok sikert és eredményes gép-felhasználást kívánunk a Makrowelt Kft.-nek!
Íme a Szabolcs Online cikke az eseményről: http://www.szon.hu/ket-ceg-is-fejlesztett-szabolcsb…/3769415

A Brother legújabb fejlesztését a hatékonyság, termelékenység és eredményesség jegyében fejlesztette az ABB-vel karöltve.

A Brother Speedio szerszámgépeihez fejlesztett automatizálási rendszert a 2017-es EMO-n mutatta be a szakmai nagyközönségnek.

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Ez alapján vállalkozásunk a magyar cégek azon 9,82 %-ába tartozik, akik pénzügyileg a legszilárdabb lábakon állnak, azaz rendelkeznek valamilyen Bisnode tanúsítvánnyal.

Az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel  Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.

Cégünk október 12-én ünnepelte 20. születésnapját egy nagyszabású rendezvény keretében.

Napsütéses időjárás, remek hangulat és sokszínű program fogadta a Vendégeket: a cég Vevőit, Partnereit, Beszállítóit és nem utolsó sorban Munkatársait.
Már rögtön az ajtóban pezsgő, majd Lajsz András látványos koktéljaival szembesültek a látogatók.
A program keretében Barhács István - tulajdonos és volt ügyvezető - tartott egy rövid áttekintést az elmúlt 20 évről: a cég alapításról, a tulajdonosok szakmai szemléletéről, az első vevőkről, majd a későbbi fejlődésről, fejlesztésekről.
Ezt követően Péter Szabolcs – ügyvezető - a cég jelenéről, jövőjéről, célokról és értékekről beszélt, hangsúlyozván a munkatársak és a partnerek szerepét az eddig elért sikerekben.
Az ebédet és a gépbemutatókat követően Dombóvári István (Dombi) stand up előadása gondoskodott a jó hangulatról.
A tombolán 5 értékes nyereményt sorsoltunk ki, élményeket, műszaki cikkeket és fődíjként egy okos órát!
És minthogy nincsen születésnap torta nélkül, természetesen záróakkordként megérkezett: 20 gyertyával és tűzijátékkal! A gyertyákat a 4 tulaj fújta el, és természetesen kívántak is.
Reméljük azt, hogy még legalább 20 ilyen sikeres év álljon előttünk! 😊

m140x2Kompakt méretének és felszereltségének köszönhetően sokféle feladatra használható az új Brother Speedio M140X2 szerszámgép. Dönthető tengelyeinek használatával nem csak az esztergálási feladatok elvégzésére alkalmas, hanem marási és fúrási megmunkálási műveletek is elvégezhetőek vele. Ezzel időt takaríthatunk meg, ráadásul a termelékenység növelését támogatják a hatékony és egyszerű munkadarab-befogási lehetőségek is.

 

M+E Hírlevél

M+E SZERSZÁMGÉP KERESKEDELMI KFT.

Iroda és bemutatóterem: 

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 14. 

Telefon: +36 24 525 080
Fax: +36 24 525 088

email eszterga hu

 

GPS: N° 47' 22.605'' E° 19' 02.189''