Ugrás a tartalomra

Aktuális

Hírek az M+E-től

Open House – avagy a szakmai nyílt napok emlékei

Péter Szabolcs ügyvezető rövid nyitó beszédét a Brother előadás követte Yosuke Tsuda (sales manager) tolmácsolásában, melyet az ABB képviseletében Rune Einetag egészített ki, illusztrálva a Brother Feediohoz készült robot munkáját.

A Mitsubishi szikraforgácsoló és startlyukfúró gépeiről Incze Csaba M+E kereskedelmi vezető tartott prezentációt, míg a ROMI új D-sorozatáról Jürgen Thelen, a ROMI Európa kereskedelmi és marketing igazgatója tartott egy érdekes előadást. A Hartford céget és a termékpalettát, kiemelve az utóbbi időben oly népszerű portálgépeket, pedig Péter Szabolcs ismertette.

Eddigre már betöltötte a környéket az ebédre készült sült malac kellemes illat, melyet kemencében sütöttek az udvarunkon.

A délutáni kötetlen programok keretében lehetőség nyílt gép- és mérés-bemutatókra, szakmai beszélgetésekre és tapasztalatcserékre.

Nagyon örülünk, hogy idén is ilyen nagy számban fogadhattunk érdeklődőket, ez is azt jelzi, hogy ezekre a nyílt napokra igény van. Így számíthatnak az M+E Open House 2019-re is! ?

© 2018 M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft.