Bemutatkozás

 

20 éve elsők közt a szerszámgép piacon!

 Az M+E Szerszámgép 1997-es alapítása óta töretlen sikereket ér el a szerszámgép kereskedelem területén és mára már elsők közt tartják számon ezen a piacon.

Ez az alapító tagok szerszámgép-gyártásban szerzett tapasztalatán túl a széles körű termék- és szolgáltatás-palettának, a képzett szakember bázisnak, valamint a stabil pénzügyi háttérnek köszönhető.

 

Széles körű termék és márka portfólió, kizárólagos képviselet

A termék kínálat kialakítása során törekedtünk arra, hogy olyan megbízható szerszámgépgyártó cégekkel lépjen partneri kapcsolatba, amelyek világszínvonalú gépeket gyártanak elérhető áron.

2015-ben megújítottuk szerszámgép kínálatunkat, hogy még szélesebb körben állhassunk partnereink rendelkezésére.

A már meglévő márkák: a japán Brother és Okamoto, a brazil Romi, valamint a tajvani Hartford mellett újdonságként megjelentek a palettában a Toyoda és Nakamura-Tome szerszámgépek, valamint a Mitsubishi szikraforgácsolók.

Így az M+E Szerszámgép Kereskedelmi Kft. 2015-től immár 7 márka kizárólagos magyarországi forgalmazójaként minden szerszámkészítési igényre megoldást tud nyújtani!

A gépek mellé kiegészítő termékként olajköd elszívásra megoldást nyújt a Filtermist, míg a szikraforgácsolókhoz az Easymetal ionizáló berendezéseit ajánljuk!

 

Bemutatóterem

Cégünk életének fontos mérföldköve volt 2005-ben a saját építésű tágas iroda épület és a 720 négyzetméteres bemutatóterem és csarnok kialakítása. Bemutató termünkben ízelítőt kaphatnak az M+E Kft. teljes gépkínálatából, valamint lehetőség van akár próbaforgácsolás elvégzésére is.

 

Teljes körű szolgáltatás: a felméréstől az üzembe helyezésen át az oktatásig!

Cégünk nagy hangsúlyt fektet arra, hogy komplett szolgáltatást nyújtson: kereskedő és technológus kollégáink segítenek a megfelelő géptípus kiválasztásában, konkrét igény esetén időtanulmány készítésében, akár a gyártó szakemberinek bevonásával is.

A gépek értékesítésén túl elvégezzük az üzembe helyezést, a kezelés és programozás betanítását, a garanciális és garancián túli szervizszolgáltatást, illetve biztosítjuk a gépek javításához szükséges alkatrészeket is.

Igény esetén kezelési és programozási tanfolyamot is tartunk bemutatótermünkben, vagy akár a partner telephelyén.

Mindemellett javítóműhelyünkben akár komplett gépfelújításra is van lehetőség

.

Egyedi, extra szolgáltatás: gép állapotfelmérés 

A szerszámgép forgalmazók közt szinte egyedüliként vállaljuk gépek komplett felmérését, a legmodernebb lézeres pontossági mérőeszközökkel, rezgés diagnosztikával és hő-kamerás hibafeltárással állunk partnereink rendelkezésére.

 

Szakemberek

Akármennyire is gépekkel foglalkozunk, az egyik legnagyobb erőforrás a munkatársakban rejlik, így mi megbecsüljük és értékeljük kollégáinkat.

Stabil szakembergárdánk tudását folyamatosan fejlesztjük, hogy a technikai/technológiai újdonságok kapcsán is napra készek legyenek.

Forgalmazott márkák

Brother LOGO eszterga hu Toyoda LOGO eszterga hu Nakamura Tome LOGO eszterga hu
Mitsubishi Electric LOGO eszterga hu Okamoto LOGO eszterga hu Hartford LOGO eszterga hu
 Romi LOGO eszterga hu Filtermist LOGO eszterga hu  

M+E SZERSZÁMGÉP KERESKEDELMI KFT.

Iroda és bemutatóterem: 

2310 Szigetszentmiklós, Leshegy u. 14. 

Telefon: +36 24 525 080
Fax: +36 24 525 088

email eszterga hu

 

GPS: N° 47' 22.605'' E° 19' 02.189''